sunnuntai 8. marraskuuta 2020

SUNNUNTAI
Kyöstillä on pienimuotoinen kiire, joten hän sutaisee hätäisesti oheisen rekan, joka ajoittuu iltapäivästä iltayhdeksään. Parhaimmassa tapauksessa jännitystä siis riittää seitsemäksi tunniksi et sillei hei! Rekan heikoin lenkkimakkara on Espanjan-kohde, joten jos rivi kusahtaa, Kyöstin asiantuntija-arvion mukaan se kusahtaa juuri tuohon kohteeseen. 

klo 16-21
Torino-Crotone BTTS yes (1.55)
Lens-Reims BTTS yes (1.95) 
FC Midtjylland-FC Köbis BTTS yes (1.55)
Levante-Alaves BTTS yes (1.70)
AC Horsens-Sönderjyske BTTS yes (1.65)
=13.14

HUTI
Ekat pelit ovat vasta puoliajalla, mutta Italiassa ei näköjään haluta tehdä maaleja, joten Kyösti painoi jo valmiiksi leuan rintaan ja valmistautui rivin kusahtamiseen. Ei osunut tämäkään surkea lottorivi, joten maaottelutauko tulee ihan tarpeeseen. Jalkkiksen suuret sarjat palaavat sorvin ääreen vasta reilun viikon kuluttua, joten siihen asti täytyy tyytyä alempiin divareihin. Tulevalla viikolla tulee monta välipäivää, mutta varmaan Kyösti aktivoituu jälleen viimeistään torstaina, riippuen vähän mielialasta, kjäh kjäh. 

KYÖSTIN SHOKKI-ILMOITUS! Kyösti heräsi viime yönä, pyöri aikansa levottomasti punkassa, päätyen lopulta siihen lopputulokseen, että tämä blo...