keskiviikko 4. marraskuuta 2020

TORSTAI
Kyösti on aika ryytynyt tällä hetkellä, eikä jaksa scouttailla pää märkänä ja peräsuoli pitkällä, vaan tekee torstaiksi rivin, jossa on yksi lätkäkohde ja lisäksi muutama jalkkiskohde. Yleensähän noissa Suomen euro-lätkäpeleissä ei maaleilla mässäillä, mutta tässä pelissä Venäjällä on ilmeisesti juniorijoukkue, minkä lisäksi Veikan over-kerroin on hyvä, joten kokeillaan sitä. 

klo 18.30 - 19.55
Venäjä-Suomi EHT yli 4.5 maalia (1.75)
Omonoia-Granada BTTS yes (2.13)
PAOK-PSV BTTS yes (1.78)
Sivasspor-Qarabagh BTTS yes (1.90)
=12.60 
HUTI
Bärkkel, Omonoia otti punaisen kortin, mikä latisti tunnelman. Muutenhan tuo rivi meni aika lailla suunnitelmien mukaan. Se tosin yllätti, miten munatonta peliä Suomen lätkäjoukkue pelasi. 

EDIT klo 11
Omonoian ja Granadan kerroin on noussut -->2.20, joten ilmeisesti pelikansa ei usko onanoijien maaliin, mutta Kyöstihän on jo lyönyt rivinsä kiinni, joten näillä mennään...

SEKALAISTA
-Kyösti pelaa kvartettinsa 1-2€ pikkupatilla, mutta jos nyt joku sattuisi peesaamaan tuon rivin isommalla patilla, niin kannattaa ehkä jättää pois Sivassporin ja Qarabaghin peli, koska se tuntuu rivin huonoimmalta haulta. 
-Jos jättää Sivassporin kohteen pois, triplan kerroin on 6.63. Kyösti uskoo, että PAOK-PSV nasahtaa ja että Granada tekee maalin, joten jos tripla kusee, niin varmaan se kusee Omonoiaan. Mutta hei, pitäähän elämässä olla jännitystä, joten ei kun rivi sisään et sillei hei!

-Perjantaina näkyy olevan aika huonosti kohteita, joten Kyösti jahtaa jättipottia seuraavan kerran vasta lauantaina.


KYÖSTIN SHOKKI-ILMOITUS! Kyösti heräsi viime yönä, pyöri aikansa levottomasti punkassa, päätyen lopulta siihen lopputulokseen, että tämä blo...