maanantai 2. marraskuuta 2020

MAANANTAI
Kyösti ei löydä hyvää pelattavaa, mutta jos joku muu tykkää vedellä tulosvetoon kiikarilukemia, niin Ligue 2:ssa olisi tulossa varmaankin erittäin vähämaalinen matsi. Amiens-Toulouse on päättynyt maalittomaan nysväykseen kolmena edellisenä vuotena, eikä tänäänkään varmaan maalijuhlia vietetä. Tasurin kerroin olisi Veikalla 2.90 ja "ei maalia" kerroin 7.20. Kyösti arvaa tulokseksi 1-0 Amiensin voitto tai 0-0. 
EDIT
Amiens otti punaisen kortin, Toulouse voitti 0-1.

TIISTAI
UCL:ssä kertoimet ovat surkeat, joten Kyösti tyytyy vetäisemään minimipatilla tutun ja turvallisen BTTS-kvartetin Englannin divareista. Toki Kyösti seuraa mielenkiinnolla Liverpoolin suoritusta, varsinkin sitä, minkä kokoonpanon Klopp heittää aloitukseen. Saako Firmino tehdä tilaa Jotalle? Puolustuslinja tulee näyttämään aika oudolta, mutta ihan hyvinhän uudet miehet ovat suoriutuneet. Liverpoolin kerroin on öbaut kaksi, joka on turhan pieni vieraskertoimeksi, varsinkin koska viikon ykköspeli on sunnuntaina Man Cityä vastaan. Kyösti veikkaa tasuria, joka olisi ihan ok tulos Liverpoolin kannalta, mutta taitaa jättää vetonsa pöytälaatikkoon. Voitto olisi tietysti kiva, koska se antaisi Kloppille mahdollisuuden harjoittaa reilua rotaatiota lohkon viimeisissä peleissä.  

klo 21.00 & 21.45
Norwich-Millwall BTTS yes (1.83)
Plymouth-Swindon BTTS yes (1.73)
Cardiff-Barnsley BTTS yes (1.83)
Northampton-MK Dons BTTS yes (1.85)
=10.71
HUTI
Huh, Jota pisti maalintekoshow'n pystyyn. Liverpoolin puolustuksen kanssa on ollut päänvaivaa, mutta hyökkäys näyttää erittäin kovalta, vaihtopenkilläkin on nälkäisiä ukkoja odottamassa pelivuoroa. 

YHTEENVETO
Joo'o, kyllähän neljän BTTS-haun nasahtaminen samassa rivissä on aika toivoton unelma, mutta ihmeitä tapahtuu aina kerran kuussa tai kahdessa. Eiköhän tuostakin rivistä osu se normaalit 2-3/4 kohdetta...  


KYÖSTIN SHOKKI-ILMOITUS! Kyösti heräsi viime yönä, pyöri aikansa levottomasti punkassa, päätyen lopulta siihen lopputulokseen, että tämä blo...