torstai 12. marraskuuta 2020

PERJANTAI
Kyösti tekee yhden jalkkistuplan ja yhden lätkätriplan. Täytyy mennä Afrikkaan, koska täältä päin ei tällä hetkellä löydy tarpeeksi jalkkiskohteita. 

klo 18.30
HPK-Ässät yli 4.5 (1.50)
Detva-Liptovsky Mikulas yli 5.5 (1.58)
Nitra-Poprad yli 5.5 (1.75)
=4.14
HUTI
Detvan peli on näköjään siirretty. Nitran pelissä tuli selvä over.

-Tuo Kerhon ja Ässien kohde on kyllä todella surkea, joten sen ottaminen mukaan menee ihan pelkän pelihimon piikkiin. Suomen lätkäliiga on tuottanut Kyöstille niin monta pettymystä, viimeksi eilen, ettei siihen pitäisi koskea pitkällä tikullakaan, mutta aina sitä vain sortuu siihen syntiin. 
EDIT klo 19
Kjäh kjäh, 1. erät pelattu ja kaikissa muissa matseissa paitsi Kyöstin valitsemassa matsissa on tehty maaleja. Olisi pitänyt olla koskematta Suomen lätkäliigaan. Kyösti ei vain millään näytä oppivan.

EDIT klo 20
Pöh, eipä tullut maaleja 2. erässäkään. Muualla sen sijaan verkot heiluivat. Onhan tämä jo hupaisaa, miten järjettömän huono arpaonni Kyöstillä on. Eikä tämä ollut ensimmäinen kerta, kun Suomen lätkäliigan kanssa menee kaikki ihan vituralleen. 

EDIT klo 21
Jaahas, ja yhdestä maalistahan tämäkin matsi sitten jäi kiinni. Voi hevosen p*rse, että jatkuvasti käy näin...

Kyöstin pari viime päivää ovat muutenkin olleet ihan perärööristä ja poikittain. Keskiviikkona vielä tuli pieni potti pitkävedosta, mutta eilen Toto5-voitto jäi yhtä lähtöä vaille ja pitkävetolappu yhtä Lukon maalia vaille. Tänään Toto5-ravit peruttiin ja pitkävetokin tuhoutui tuttuun tyyliin Suomen lätkäliigaan. Kyöstin pitäisi ihan oikeasti nyt jo tajuta, ettei Suomen Liigaa kannata betsata, eikä varsinkaan "vihjata" julkisesti rivejään, kjäh kjäh. 

klo 21.00
Mali-Namibia yli 2.5 (2.15)
Tunisia-Tansania yli 2.5 (1.65)
=3.54
HUTI
Eipä olisi kannattanut tänään tuhlata aikaansa rivien tekemiseen, koska lopputulos oli pelkkää pettymystä. 

-Eilisissä Afrikan matseissa tuli aika paljon maaleja, joten kokeillaan overeita tänäänkin. Kyöstin visiossa Mali tekee pari maalia, joten Namibian pitäisi varmaan jeesata yhdellä, jotta tulisi over. Tansanian maali voi olla tosi tiukassa, joten viisain peliliike olisi ehkä pelata Mali-Namibia sinkkuna, koska Tunisia ei ehkä yksin pysty tekemään kolmea maalia. Tulosarvaukset: Mali voittaa 2-1, Tunisia voittaa 2-0 tai 3-0. 


KYÖSTIN SHOKKI-ILMOITUS! Kyösti heräsi viime yönä, pyöri aikansa levottomasti punkassa, päätyen lopulta siihen lopputulokseen, että tämä blo...