keskiviikko 11. marraskuuta 2020

TORSTAI
Hyviä kohteita on aika huonosti tarjolla, joten voi olla, ettei riviä synny.  Jääkiekon puolella SHL on ollut Kyöstille tänä syksynä vaikea, varsinkin koska overeita ei tunnu tulevan silloin kun niitä betsaa, joten jääköön SHL tänään väliin. Jalkapallon puolella pelataan EM-kisoihin pääsystä Budapestissa, Belfastissa, Belgradissa ja Tbilisissä. Kisapaikka ratkaistaan kerrasta poikki -menetelmällä, mikä varmaankin lisää tasapelin todennäköisyyttä. 

-Georgia - P-Makedonia. Georgia on hyvä kotijoukkue, joten X1 näyttää todennäköisemmältä kuin X2. Tulee varmaan aika vähän maaleja, joten overia tuskin kannattaa vedellä. Tasapelin kerroin 2.85 on ihan ok. 

-Unkari-Islanti. Varsinkin Unkari on pelannut todella ailahtelevasti, mutta ei sen tappiotakaan oikein uskaltaisi kokeilla, koska Islanti ei enää ole yhtä hyvä kuin pari vuotta sitten. Molemmat maat pelaavat erittäin vähän tasureita. Jos olisi pakko valita, niin Unkarin voittoa lapulle. Unkarin kerroin 2.35 saisi ehkä olla pari kymmenystä isompi.
-Serbia-Skotlanti. Serbia on laskenut aika paljon maaleja omiin, eikä sen voittokerroin 1.63 kiinnosta. Tähän voisi kokeilla BTTS yes (2.25). Kyösti tosin tarkastelee matsia puolueellisten, punaisten taikalasien läpi, koska Skotlannin Andy Robertson pelaa Liverpoolin punapaidassa, kjäh kjäh. 
-P-Irlanti - Slovakia. Tämä on vaikein neljästä matsista ennustaa, ainakin Kyöstille. Hän ei osaa ottaa mitään kantaa tähän matsiin. 

YHTEENVETO
-Kyösti arvaa, että Georgiassa ollaan tasoissa 90 minuutin jälkeen, Unkari voittaa sekä Skotlanti tekee ainakin yhden maalin. 

-Perjantaina on enimmäkseen jääkiekkoa, joten täytyy mietiskellä, saako siitä väsättyä riviä vai palataanko sorvin ääreen vasta lauantaina, jolloinka pelataan jalkapallon Nations Leaguen pelejä. 

EDIT
Pöh, Kyöstin voittoputki jäi yhteen, kun tämän illan rekka kusahti suomilätkään. Afrikan jalkkis-over osui, kuten myös pari SHL-overia, mutta Kyösti pitkän arpomisen jälkeen päätti pelata Lukko yli 2.5, eikä Kalpa yli 2.5. Niinhän siinä kävi, että vaikka Lukko painoi apinan raivolla lopussa päälle, Perhonen kesti maalilla ja Kalpa voitti 3-2. Kyöstin rekan viimeinen kohde olisi ollut Serbia-Skotlanti BTTS, jota olisi ollut kiva jännittää lappu kourassa, mutta näin kävi tällä kertaa. 

Kyöstin maaotteluveikkaukset osuivat ihan hyvin. Serbia-Skotlanti meni jatkoajalle lukemissa 1-1, Unkari voitti 2-1. Alkuillan peli ei päättynyt tasan, vaan vieraat voittivat vähämaalisen pelin 0-1. Kyöstin rekalle kävi lopulta niin, että se jäi kiinni vain yhdestä rupisesta Kalpan maalista...

KYÖSTIN SHOKKI-ILMOITUS! Kyösti heräsi viime yönä, pyöri aikansa levottomasti punkassa, päätyen lopulta siihen lopputulokseen, että tämä blo...