perjantai 27. toukokuuta 2016

Alkuillasta on suomifutista, jota Kyösti ei scouttaa, eikä myöhemminkään ole kuin yksi baseball-matsi ja muutama jalkapallomaaottelu, joten on mahdollista, ettei niistä aineksista saa kokattua perjantairiviä. Jos perjantai jää väliin, niin lauantainahan on sitten senkin edestä pohjoismaista futista ennen kuin on aika hiljentyä odottelemaan UCL-finaalia. Kyösti siis palaa tänne joko perjantai-iltana tai lauantai-iltapäivänä. Tiedotus päättyy.

LISÄYS klo 14
Kyösti muutti mielensä ja otti sittenkin pari alkuillan kohdetta riviinsä. Kyösti ei ole juurikaan naisten pesistä seurannut, mutta ihmettelee silti Rauman pientä kerroin Poria vastaan. Pori on voittanut kaikki neljä peliään, Rauma on voittanut kolme peliä viidestä. Rauma sai tehtyä vain yhden juoksun sarjakärki Jyväskylää vastaan kotonaan (1-2, 0-5), joten tuskin se nyt kovin montaa tekee sarjakakkonen Poriakaan vastaan. Tullee vähäjuoksuinen matsi, joka voi hyvinkin mennä supervuoroon. Kyösti kalastelee yllätystä ja kokeilee Poria.

Klo 18
Rauma - Pori N lopullinen voittaja Pori (2.85)
Gnistan-Jäps 1 (1.70)
Irlanti-Hollanti 1 (3.20)
=15.50

Kyösti toteaa rehellisesti jo etukäteen, että tämä rivi on nopeasti ja kenties huonosti scoutattu. Irlannin ja Hollannin harjoituspeli haiskahtaa runsasmaaliselta tasurilta, mutta Irlanti häviää kotikentällä aika harvoin, joten miksei sitä nyt voisi tuolla yli kolmen kertsillä kokeilla? Semmoinen visio olisi, että peli päättyy noin 2-1, 1-2 tai 2-2.

KYÖSTIN SHOKKI-ILMOITUS! Kyösti heräsi viime yönä, pyöri aikansa levottomasti punkassa, päätyen lopulta siihen lopputulokseen, että tämä blo...