lauantai 12. lokakuuta 2013

Heleijaa, kuten Hohhe Zillertal huuteli aikoinaan eräässä teeveen huumoriohjelmassa! Kröhöm, ihan nuorimmat eivät taida häntä enää muistaakaan. Kyöstinkin muisti pätkii, mutta hänen käsityksensä mukaan tämä Hohhe Zillertal oli huumoriversio Petri Hohenthalista, joka oli entinen suomalainen ärsyttävä trubaduuri. Jo Asterixin ajoista ovat trubaduurit tuottaneet rauhaa rakastaville ihmisille itkua ja hammastenkiristystä.

Kyöstin toinen rivi sitten nasahti mukavalla tavalla, Mesut Özilin viime hetken 3-0 maaliin! Jiihaa! On tämä kummaa hommaa tämä vedonlyönti: kun alkaa nasahdella, niin sitten onnikin kääntyy puolelle ja tulee näitä viime hetken maaleja, jotka ratkaisevat voiton. Sitten kun ei osu, niin ei osu mikään. Siitähän Kyösti esitti useita katkeria esimerkkejä muutaman viikon takaisen sysimustan tappioputkensa aikana.

Kyöstihän pelasi ihan muutaman euron pikkupanoksella tuonkin 16.05-kertoimisen rivinsä, mutta toki hän on silti Özilin akan pojalle kiitollinen. Kyösti kuuluu siihen tuhansia ihmisiä käsittävään ihmettelijöiden kerhoon, mikä ei kerta kaikkiaan tajua, miksi Real myi Özilin Persenaliin. Nyt Real sitten on tippunut jo Madridinkin kakkosseuraksi, eikä voita Espanjan pyttyä tänäkään vuonna. Persenal sen sijaan näyttää erittäin vahvalta Valioliigassa--ja mikä näyttäessä, kun Özil jakelee namupasseja ja vastustajan verkko laulaa tiheään tahtiin.

Joo'o. Sähly ja Suomikiekko eivät näytä oikein osuvan, mutta koriksen puoleltahan Kyösti jälleen kerran ennusti tappavan tarkasti Lahden Namikan tappiomarginaalin. Ei voi kuin mennä peilin eteen ja kysyä itseltä, että miten sä taas tämänkin tiesit et sillei hei! Kjäh kjäh. Kyöstihän on tainnut mainita, että koris kuuluu hänen leipälajeihinsa, ja nyt siitä taas tuli näyttöä. Ligue 1, Euroopan koris, Sveitsin NLA...siinäpä ne bravuurisarjat taisivat sitten ollakin. Toki Kyösti scouttaa myös Ligue 2:sta, mutta eipä kai hän voi kutsua itseään sen sarjan ekspertiksi, kun osuu niin harvoin, buahahaa. Och detsamma med NFL.

Huomenna Kyösti varmaan nukkuu myöhään, vaikkei tänään perjantaina ottanutkaan napanderia. Klo 17 on Englannin-divarifutista, minkä scouttaaminen olisi lähinnä ajanhukkaa. Mutta klo 19:han siellä on Espanjan toista sarjatasoa, mitä on silloin tällöin ihan hauska betsailla, jos ei muuta ole. Ja myöhemmin on sitten sitä Sveittiläistä hokia. Täytyy katsella, josko sitä saisi jonniinmoisen vihjerivin aikaiseksi ennen huomista puoltapäivää. Nyt täytyy mennä sohvalle pötköttämään ja katsella 30Rock, vaikka uusintahan se taitaa olla. Siinä sarjassa muuten on tv:n tiukkakroppaisin tytteli, Katie Bowden. Ihan tiedoksi vaan. Röyh ja näkemiin.




KYÖSTIN SHOKKI-ILMOITUS! Kyösti heräsi viime yönä, pyöri aikansa levottomasti punkassa, päätyen lopulta siihen lopputulokseen, että tämä blo...