maanantai 11. tammikuuta 2016

Kyllä tässä nyt valitettavasti taas käy niin, että Kyösti sortuu ihan huumorilinjalle, eikä edes yritä kehittää vakavasti otettavaa riviä. Tuossa kuitenkin muutamia tyhjänpäiväisiä perusprinsiippejä:

-Hockeyallsvenskan klo 20 Tingsryd-Västerås
Molemmat ovat kärsineet viime peleissä maalintekovaikeuksista, joten kyllähän tämä underilta haiskahtaa. Tingsryd voittaa useammin kotonaan kuin Västerås vieraissa, mutta toisaalta Västerås tarvitsee pisteitä enemmän kuin Tingsryd, joten ei se varmaan suosiolla häviä. Kyösti ei betsaa tätä kohdetta viime aikojen surkean Hockeyallsvenskan-menestyksensä vuoksi, mutta tulosarvaus on kotivoitto 2-1, 3-1 joko tunnin sisällä tai sitten pitemmän kaavan kautta 2-1vl, 3-2vl.

-Ligue 2 klo 21.30 Metz-Sochaux
Metz ei ole pelannut joulun jälkeen, mutta joulukuu oli sen osalta hyvin synkkä, koska kaikki pelit päättyivät tappioon. Cupissakin tuli tappio ennakolta paljon heikommalle joukkueelle. Söshöö sen sijaan pelasi reilu viikko sitten cupissa voittaen jonkun puulaakijoukkueen 2-0. Liigassakin sen viimeiset pelit menivät ihan mukavasti. Kun tämän pelin kertoimia katselee, niin ensimmäinen ajatus on, ettei Metziä kannata pelata ainakaan Veikkauksen kertoimella 2.10. Vaihtoehdoksi siis jäävät Sochaux 3.25 tai yli 2.5 maalia 2.45. Metzin verkko heilui kolmessa viimeisessä liigapelissä ennen joulua yhteensä seitsemän kertaa, mutta koska Kyösti ei tiedä poissaoloista eikä siitä, onko Metz vahvistunut, hän ei uskalla betsata vierasvoittoa vaan vetää overia, meni syteen tai saveen. Tulosarvaus 1-2, 1-1, 2-2.

-KHL klo 18 alkaen
Avangard on pistänyt tulpan peräpäähänsä ja laskenut vain yhden maalin viimeisissä neljässä matsissa, joten eihän tässä voi kuin kokeilla sen voittoa. Ak Bars on ollut paha vastus männävuosina, mutta ei sekään ole kovin tasaisesti viime aikoina pelannut.

Klo 18
AK Bars-Avangard Omsk lopullinen voittaja Avangard (2.20)
SKA P-Medvescak yli 5.5 maalia (1.93)
Metz-Sochaux yli 2.5 maalia (2.45)
=10.40

Bärkkel, olisi ehkä pitänyt suosiolla vetää tupla Avangard 3.05 + Sochaux 3.25 = 9.91, mutta jotenkin tuntui, ettei kaksi noin isoa kerrointa voi nasahtaa samana päivänä.

EDIT klo 20
Tämä oli taas niitä päiviä, kun olisi kai pitänyt jättää rahapelit suosiolla väliin. Kyösti ihan oikeasti mietti, että pitäisiköhän ranskalaisoverin ja Avangardin kaveriksi laittaa lapulle Slovan Bratislava (joka johtaa nyt 3-0), mutta päätyi sitten SKA Pietarin ja Medvescakin overiin. Ja eihän siinä pelissä näytä tulevan maaleja sitten millään. Kyöstiä siis taas kyrsii aivan armottomasti, mutta toivottavasti edes joku muu saa iloa näistä Kyöstin kärsimyksistä, kjäh kjäh. 

EDIT klo 21
Heh, Kyöstiä alkaa jo itseäänkin naurattaa oma sekoilu. Eli rupesihan siinä matsissa sitten 3. erässä lopulta verkko heilumaan oikein urakalla ja over toteutui jo reilusti ennen loppua. Nyt kaikki on hyvin ja rivi on enää kiinni patonkioverista. Vaikka se jäisi toteutumatta, niin päivästä ei enää jää mitään hampaankoloon, koska tässä on jo koko alkuilta tullut väisteltyä luoteja ja selvittyä täpärästi lähes loppuun asti. Nyt kun vielä se kolmaskin peli klaarattaisiin, niin voisi olla enemmän kuin tyytyväinen. Oli miten oli, niin tiistaina Kyösti aikoo väsätä pari riviä alkaen klo 18.30 ja loppuen 21.45 englantilaisfutikseen. Röyh. 

KYÖSTIN SHOKKI-ILMOITUS! Kyösti heräsi viime yönä, pyöri aikansa levottomasti punkassa, päätyen lopulta siihen lopputulokseen, että tämä blo...