perjantai 10. huhtikuuta 2015

Kyösti kokeilee tänään perjantaina ja huomenna lauantaina uutta formaattia ja erittelee hakunsa ja ajatuksensa lajeittain. Hän ei julkaise ollenkaan valmiita rivejä parista syystä: a) ei niitä kuitenkaan kukaan peesaa, b) eivät ne kuitenkaan osu. Kjäh kjäh. Jos joku haku tuntuu ylikertoimiselta ja poikkeuksellisen hyvältä, Kyösti antaa haulle erityismaininnan.

Koripallo
-Veikkaus ei näköjään meinaa avata Euroleaguen tasoituskohteita, joten Veikkaukselle ei ole tänään mitään järkeä pelata eurokorista. Veikkauksen strategia näyttää olevan, että keskitytään haalimaan lottokansaa, mutta pyllistetään vedonlyöjille, koska he eivät tuo niin paljon rahaa kuin lottoajat.

-Tänään pelataan kolme Euroleague-matsia: Olympiakos-Nizhny Novgorod, Galatasaray-Barcelona sekä Real Madrid-Zalgiris Kaunas. Eräällä bookkerilla Olympiakos on 9.5p suosikki, Barcelona 10.5p ja Real Madrid 15.5p suosikki. Olympiakos pelaa ilman panosta, koska se sijoittuu joka tapauksessa lohkon kolmoseksi ja pääsee jatkoon, mistä syystä Kyösti ei käy arvailemaan joukkueen motivaatiota. Toisessa lohkossa Real ja Barca taistelevat lohkovoitosta. Jos Real voittaa tämän pelin, niin Barca jää kakkoseksi, vaikka voittaisi oman pelinsä. Kyösti näkisi, että Real on päivän varmin voittaja ja todennäköisin murskavoittaja, mutta ei osaa päättää, voittaako se <15p erolla vai suorittaako se >15p perseraiskauksen. Jos Kyösti pelaisi tänään jotain tasoituskohdetta, olisi valinta Galatasaray(+10.5p). Luultavasti Galatasarayn ja Barcan peli on tasaisin tämän päivän peleistä, vaikkei Galatasarayllakaan ole tässä pelissä panosta, koska se tippuu joka tapauksessa jatkosta.

Jääkiekko
-Mannheim-Ingolstad, DEL:n 1. finaali. Aika vahvasti näyttäisi siltä, että Mannheim voittaa tämän sarjan, luultavasti myös tämän pelin. Koska kertoimet määräävät vedonlyönnissä, niin pakko todeta, ettei Veikkauksen 1.63 nyt vain millään riitä, koska kyllähän Ingolstadt pystyy yksittäisissä peleissä laittamaan Mannheimin lujille, vaikka pitkässä juoksussa se häviääkin suurimman osan keskinäisistä peleistä. Ihan perstuntumalta Kyösti sanoisi, että hän pelaisi Mannheimia, jos siitä saisi edes 1.80. Toisaalta ei Ingolstadtintkaan suora voittokerroin houkuta, mutta jatkoaikahan tässä aina on mahdollinen. Tulosarvaukset ovat suunnilleen 4-2, 3-1, 3-2 tai 3-2jatkoerä.

Jalkapallo
-Kyösti ei oikein meinaa löytää Ligue 2:sta hyviä kertoimia. Muutamalla hyvävireisellä joukkueella, kuten esim. Troyes'lla, on paljon poissaoloja, mikä laskee niiden kiinnostavuutta. No, valitaan nyt sitten ykköshauksi GFC Ajaccio, koska Chateauroux on surkeassa vedossa ja lisäksi siltä puuttuu monta äijää. Veikkaus antaa GFCA:lle matalan kertoimen 1.98, mutta kaipa se tällaisen tuulipukupelaajan riviin kelpaa. Jos siitä saa muualta yli kaksi, niin sellaista kerrointa Kyöstikin vihjaa ihan tosissaan.

Että tällainen taisi olla Kyöstin perjantaipaketti. Paljon lässytystä ja vähän asiaa. Kyösti on tänään aralla tuulella, eikä jaksa vihjata altavastaajia kuten Ligue 1:n Caen tai lätkän Sveitsi, vaikka ne jonkin verran kiinnostavatkin. Täytyy katsella viikonloppuna, josko olisi vähän mielekkäämpää pelattavaa. Ligue 1 -kierros näyttää olevan vasta sunnuntaina, joten lauantainkin vihjepaketti taitaa jäädä torsoksi.

KYÖSTIN SHOKKI-ILMOITUS! Kyösti heräsi viime yönä, pyöri aikansa levottomasti punkassa, päätyen lopulta siihen lopputulokseen, että tämä blo...