keskiviikko 8. tammikuuta 2020

TAMMIKUUN VETOKOE 9/31 torstai

klo 20
Brynäs-Rögle voittaja Rögle (1.83)
Örebro-Växjö voittaja Växjö (2.13)
=3.89

PANOS 100
VOITTO 0
SALDO 357/900

-Valitettavasti taas tänään näyttää siltä, ettei kotijoukkueista saa tuplaa aikaiseksi. Leksand näyttää parhaimmalta kotihaulta. Myös Skellefteån vire on hyvä, mutta se on hävinnyt neljä viimeistä keskinäistä matsia Frölundalle aika selvin numeroin, joten taikauskoon taipuvainen Kyösti ei uskalla kokeilla, josko nyt olisi Skellefteån vuoro. Rögle on selvä ykkösvalinta, koska se on joulun jälkeisissä neljässä matsissa laskenut yhteensä vain kolme maalia omiin. Röglen kaveriksi laitetaan Växjö. Luultavasti molemmat Kyöstin tuplan matsit ovat vähämaalisia, joten ratkaisua haetaan ehkä jatkoajalta. Kyösti odottaa Röglen voittavan, mutta toinen peli on ihan fifty-fifty.

-Kyöstin pitäisi nasauttaa loppuviikon neljänä päivänä pari kertaa, jotta hän vielä pysyisi kutakuinkin nollalinjalla. Jääkiekosta niitä nasautuksia on vaikeampi saada kuin jalkapallosta, mutta täytyy toivoa, että lätkästäkin tulisi yllätysnasautus, ettei saldo valahda ihan toivottoman paljon miinukselle.

-Kyösti kokeilee ehkä myöhemmin keväällä kuukauden verran pelkkiä sinkkuja, mutta tuskin vielä helmikuussa. Ehkäpä kaksi sinkkua per päivä saattaisi olla voittava konsepti, jos yhden kohteen kerroin liikkuisi kahden tienoilla? Jos pitäisi valita vain yksi sinkku per päivä, ei sekään oikein hyvältä tuntuisi, koska parhaan kohteen valinnasta voisi tulla liian suuret suorituspaineet.

EDIT klo 22
Bärkkel, eipä ole pitkiin aikoihin ollut näin vaikeaa. Ei osu, ei sitten millään. Nyt alkaa näyttää siltä, että vain ihme voi nostaa Kyöstin tammikuun saldon edes lähelle nollaa, saati plussan puolelle.

Mutta tulipa tänään taas saatua opetus siitä, ettei vierasjoukkueita kannata säännönmukaisesti pelata. Kierroksella oli 7 peliä, jotka kaikki päättyivät kotivoittoon--6 suoraan ja 1 jatkoajan jälkeen. Kyösti yrittää muistaa tämän opetuksen loppukauden vetoja tehdessä.


KYÖSTIN SHOKKI-ILMOITUS! Kyösti heräsi viime yönä, pyöri aikansa levottomasti punkassa, päätyen lopulta siihen lopputulokseen, että tämä blo...