keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Jospa sitä tänään tekisi ihan vain pienimuotoisen jalkapallotriplan. Panosta vaikka 3€ eli jos rivi nasahtaa, niin voittosummalla saa lavallisen Nobelaneria (18 X 0.92€ = 16.56€) ja vaikka pätkän salamia sen kyytipojaksi.

Klo 19.45
Salzburg-HNK Rijeka BTTS (1.83). Jotenkin tuntuu siltä, että Salzburgin 1.60 on useita kymmenyksiä liian pieni voittokerroin, joten Rijeka(+1) yli kahden kertoimella oli mielessä, mutta tuskinpa tulee kiikarilukemia, joten kokeillaan molemmat scoraamaan. Tulosarvaus 1-1, 2-1.
OSUMA

Klo 20.00
Hapoel BS-Ludogorets BTTS (1.90). Ludogoretsilla on enemmän Euro-kokemusta, mutta toisaalta se on aika huono vierasjoukkue, joten ei sen voittokaan oikein uskalla betsata. Hapoel pelaa usein runsasmaalisia matseja, joten kokeillaan, josko tulee maalintekokilpailu.
HUTI

Klo 21.20
Maribor-FH BTTS (2.25). Kun kerran tämä päivä meni ihan pelailuksi pikkurahalla, niin otetaan nyt pieni riski tuon FH:n kanssa. Eihän se mikään jättiseura ole, mutta tämän matsin BTTS-kerroin on syöksymässä, joten pelikansa tuntuu uskovan maaliverkkojen heilumiseen molemmissa päissä.
HUTI

LOPPUJAARITUS
Jos nuo kolme hakua nykäisee samaan riviin, triplan kertoimeksi tulee 7.82. Kyösti tietysti olettaa kaikkien kolmen kotijoukkueen tekevän maalin, mutta vieraista varsinkin FH:n maali saattaa olla tiukassa.

EDIT klo 12
Kertoimet elävät aika hurjasti koko ajan, joten Kyösti ei käy korjailemaan noita kertoimia, koska niitä saisi olla koko ajan korjaamassa.

Kyösti on ollut koko aamun ripulilla, koska huhut Philippe Coutinhon siirrosta käyvät todella kuumina. Jos Phil lähtee Anfieldilta, häntä ei voi näin äkkiä korvata mitenkään. Kaikki näyttää liittyvän Neymariin jollain lailla. Barcelonan on huhuttu haluavan Coutinhon, jotta Neymar pysyisi seurassa, mutta viimeisin huhu on se, että Neymar yrittää saada Coutinhon kanssaan PSG:hen! Kyösti ei jaksa uskoa, että molemmat megatähdet päätyvät Pariisiin, koska eihän Ligue 1 ole mitään verrattuna Espanjan ja Englannin korkeimpaan sarjatasoon. Ligue 1:ssä on vain kaksi voittajasuosikkia, Monaco ja PSG, joten urheilulliset syyt eivät kyllä puolla maailman parhaiden pallotaiturien siirtymistä Ranskaan. On jotenkin koomista ajatella Neymaria ja Coutinhoa pelaamassa vaikkapa pikkuseura Amiensia vastaan 12 000 katsojan edessä.

Coutinho on ainakin vielä tällä hetkellä Liverpoolin mies, mutta Emre Canin lähtö Juventukseen näyttää varmalta. Ovet käyvät tiuhaan tahtiin molempiin suuntiin, joten saa nähdä, saako Jürgen Klopp paketin kasaan siihen mennessä, kun Liverpoolin UCL-karsinnat alkavat muutaman viikon päästä.

EDIT klo 23.40
Bärkkel, taas tuli scoutattua ja betsailtua pää märkänä ja peräsuoli pitkällä, mutta voitot jäivät haaveeksi. Illan yhdeksästä UEL-matsista viidessä toteutui BTTS, mutta neljässä ei. Kyllähän se niin on, että kolmenkin osuman saaminen samaan riviin sotii jo kaikkia todennäköisyyksiä vastaan. 


KYÖSTIN SHOKKI-ILMOITUS! Kyösti heräsi viime yönä, pyöri aikansa levottomasti punkassa, päätyen lopulta siihen lopputulokseen, että tämä blo...